Klacht over de behandeling van Psycholoog Nijmegen

De praktijk is aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Dat betekent dat de praktijk werkt volgens bepaalde afspraken die de beroepsgroep gemaakt heeft. Afspraken over eerlijkheid, openheid en vertrouwen.

Het kan zijn dat je, ondanks de zorgvuldigheid, een klacht hebt over de praktijk of de behandeling. Je kunt dat altijd met ons bespreken. We staan open voor jouw ervaring en zullen altijd zoeken naar manieren om er samen met je weer een positieve ervaring van te maken. En dan nog kan het zijn dat we er niet uitkomen. Nou, dan kun je altijd bij het NIP terecht.

NIP

Het College van Toezicht van het NIP behandelt je klacht. Kijk op de website of neem contact op met Rosalinde Visser, zij is binnen het NIP verantwoordelijk voor beroepsethiek. Zij is telefonisch bereikbaar op dinsdag en donderdag tussen 10.00 en 13.00 uur op nummer (020) 410 6222.

Contact

Wil je meer weten over de NIP, over de klachtenprocedure, of heb je een vraag over hoe wij je kunnen helpen? Bel of e-mail naar Psycholoog Nijmegen.